Om Horisonterra

Horisonterra arbetar med borrning över hela landet. Vare sig det gäller ett akutjobb när ni kört fast eller en planerad borrning så är vi företaget för dig. I dag är borrning ett snabbt sätt att dra ledningar, utan onödiga schaktmassor. Det tjänar både ni och miljön på.

Om oss

Lång erfarenhet av styrd borrning.

 Vare sig det gäller arbete mitt i en stad, under en tungt trafikerad motorväg, ett vattendrag eller en järnväg kan vi hjälpa er.

Vi borrar igenom de flesta underlag eller hinder

Berg, lera eller sten spelar ingen roll, vi har utrustning som fungerar. Våra maskiner är specialutvecklade för att utföra extrema borrningar och erfaren personal ser till att det görs på rätt sätt. Maskinerna servas kontinuerligt för att kunna prestera på topp varje dag.

Ett nära samarbete – eller sista utväg

På Horisonterra jobbar vi vanligtvis på två sätt. Ofta får vi samtal av kunder som behöver hjälp snabbt. Det kan vara en väg som vi måste borra under eller en berggrund som inte går att gräva i. Vi är snabbt på plats och ser till att utföra arbetet på rätt sätt och inom befintlig tidsram. Andra har med oss i planeringen från början. Då kan vi fördela vår tid bättre, kontrollera underlag och på så sätt arbeta ännu snabbare och effektivare.

En effektiv lösning – för både plånbok och miljö

Många tror fortfarande att styrd borrning innebär ökade kostnader. Vår erfarenhet säger annat. Att gräva upp på traditionellt vis innebär stora ingrepp som kan kosta mycket att återställa, som till exempel asfalt som behöver anläggas eller plattor som behöver sättas om. Andra fördelar är att allmänna platser sällan behöver stängas av, vilket minimerar inverkan på exempelvis trafikflöden. Med styrd borrning minimeras ingreppet och återställningskostnaderna är försumbara, vilket är bra för både plånbok och miljö.

Vi finns här för dig

Har du ett komplext projekt och behöver konsultation?

Vi har lång erfarenhet av olika typer av projekt och hjälper er mer än gärna att hitta rätt i vad för typ av arbete som krävs i just er situation. Kontakt oss gärna så ser vi hur vi kan hjälpa just er.